Dieren communicatie

Dierencommunicator

 

Dierentolk....?  Hondenfluisteraar.....?  Dierenfluisteraar.....?  Dierencommunicator!

In de volksmond wordt wat ik doe vaak hondenfluisteraar, dierenfluisteraar, dierentolk en ik weet niet wat genoemd. Zelf noem ik me een dierencommunicator omdat ik dat de meest juiste benaming vind. Deze vorm van communicatie houdt in dat je door gebruik te maken van je intuïtie oftewel je telepatisch vermogen contact maakt met het dier en door middel van woorden, beelden, geluiden of gevoelens informatie door krijgt. Je kunt op deze manier communiceren met levende en overleden dieren. Deze beide vormen van communicatie komen tot stand met eventueel een foto en basisinformatie over het dier. Het enige dat ik wil weten is de naam, leeftijd (overlijdensdatum) en de naam en het adres van de mens waar het dier bij woont. Voorafgaand aan een gesprek doe ik altijd een meditatie voor mezelf en het dier in kwestie en na afloop wordt het gesprek besproken met de aanvrager, meestal per email en soms per telefoon. Een dier is nauw verbonden met de mensen waar het mee samen leeft en vaak is de communicatie dan ook gelinkt aan de mensen om het dier heen. Een dier wil niets liever als de mens helpen en zal dit tot het extreme doorvoeren.

Belangrijk te zeggen is dat communicatie alleen maar plaats vindt met toestemming van mens en dier! Een sessie duurt zolang het dier het aan kan, alsmede de informatie die het dier door wil geven. Ik trek en duw nooit dus laat het dier alles bepalen. Puur uit respect voor het dier zelf.

Hoe verloopt een sessie?

Wat er gebeurt tijdens een communicatiesessie met een dier is dat het over zichzelf vertelt, zijn karakter beschrijft, gevoelens en klachten doorgeeft alsmede boodschappen. Ik krijg dit binnen via gevoelens, gedachten, beelden en weten (woorden). De persoon waar het dier bij woont kan vooraf vragen doorgeven waar ik een antwoord op vraag van het dier. Uiteraard kan ik ook boodschappen van de mens doorgeven aan het dier. Verder doe ik soms op aanvraag een bodyscan van het dier en kan daarmee recente en oudere klachten opsporen.

Kosten voor  een consult communiceren met dieren

Een consult kost 99 euro. Daarin zit ook een terugkoppeling per email of telefoon.

De door Energy Medicine Coach/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Energy Medicine Coach Betaalmethodes

© 2019 Energy Medicine Coach. Alle rechten voorbehouden.